Weg met de bonnetjes!

Het is de nummer 1 frustratie van iedere ondernemer.. Het bewaren van bonnetjes!

Nu de belastingdienst eindelijk goedgekeurd heeft dat bonnetjes en facturen digitaal opgeslagen kunnen worden, heeft dit grote positieve gevolgen voor jouw (online) boekhouding.

Met deze doorbraak is het nu mogelijk om bonnetjes direct te fotograferen met je telefoon en deze direct in je online administratie te uploaden. De bonnetjes worden dan zelfs automatisch ingelezen en verwerkt! Dit is natuurlijk alleen het geval als jij jouw online administratie goed hebt ingericht. Dit kan met de softwarepakketten die Jouw Resultaat aanbiedt.

Weg met de bekende schoenendozen waar de bonnetjes van een heel kwartaal in weggestopt werden en weg met de torenhoge facturen die erbij komen kijken om dit te verwerken.

Voordelen

  • Lever jouw documenten aan wanneer het je uitkomt. Wil jij het direct na verkrijgen van een bonnetje of factuur aanleveren? Prima! Doe jij dit liever een keer per maand of kwartaal, dan is dit geen probleem.
  • Jouw complete boekhouding is online ingericht en toegankelijk. Weet jij niet hoe dit werkt? We leggen het je graag uit.
  • Jij fotografeert je bonnetjes rechtstreeks vanuit je mobiele administratiepakket. Deze worden dan automatisch ingeboekt en verwerkt!
  • Altijd up-to-date. Doordat een groot deel van jouw facturen automatisch ingelezen wordt, is jouw administratie altijd op orde. Dit betekent dat jij direct je bedrijfsresultaat inzichtelijk hebt!
  • Altijd controle. We vertrouwen niet blind op techniek en software. We kijken de boekingen na en kunnen zo garanderen dat er geen fouten inzitten.
  • Geen ingewikkelde portal, maar makkelijk in gebruik voor iedereen. Heb jij even een factuur nodig? Geen probleem, je trekt hem zelf gemakkelijk en snel uit het systeem.

Ook gemakkelijk en snel je bonnetjes fotograferen? Ben jij benieuwd hoe je jouw administratie zo efficiënt mogelijk kan inrichten? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact op met Michiel, via michiel@jouwresultaat.nl. Hij helpt je graag verder!

Jouwresultaat_Bonnetjes
2019-04-08T10:15:43+00:00

NEEM CONTACT OP!

Jouw Resultaat

Phone: 036 529 39 50

Blog