Over 2018-07-31T12:35:37+00:00

Over Jouw Resultaat

OVER ONS

Wij zijn de online generatie financieel administrateurs gespecialiseerd in de financiële administratie van webwinkels. Wij bieden een betrouwbare financiële administratie voor jouw webwinkel tegen een vooraf vastgestelde prijs, ongeacht het aantal verkooptransacties.  Indien van toepassing verzorgen wij in combinatie met de financiële administratie ook jouw salarisadministratie.

Wij hebben de traditionele aanpak van de financiële administratie aangepast aan de online markt waar je met jouw webwinkel onderdeel van uitmaakt. Wij maken in die aanpak voor 90% gebruik van geautomatiseerde verwerking van de inkopen en verkopen in de financiële administratie van je webwinkel. De tarieven die wij hanteren zijn dus zeer beperkt afhankelijk van de omvang van jouw webwinkel en het aantal transacties. Niet onbelangrijk omdat je meestal te maken hebt met de verwerking van een groot aantal online verkooptransacties.

De verwerking van de verkooptransacties en de mutaties van de betaalservice providers automatiseren wij volledig evenals de verwerking van uw bankmutaties. De verwerking van de inkooptransacties automatiseren wij afhankelijk van het aantal mutaties.

Wij maken voor de verwerking van de financiële administratie onder andere gebruik van Exact online en voor de salarisverwerking onder andere van Loket.nl.

Uiteraard kunnen wij jouw online toegang geven tot de financiële administratie zodat je op elk moment de financiële resultaten van de webwinkel beschikbaar hebt.

Jouw administratie uitbesteden?

Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP!

Jouw Resultaat

Phone: 036 529 39 50

Blog